Roofvis Event Gouda

Roofvis Event Gouda

Op zaterdag 11 mei jl. organiseerde Viswaterpachting Gouda, onderdeel van de ‘s- Gravenhaagse hengelsport vereniging, een roofvis event in Gouda bij Speeltuin Vereniging De Korte Akkeren.

Beurs Gouda Roofvissen.eu

Beurs gouda druk

De organisatie (Wilbert Mostert en ondergetekende) slaagde er wederom in om er een, voor iedereen, gratis evenement van te maken, waar zoveel mogelijk uitwisseling van informatie centraal staat. Vele vrijwilligers waren aanwezig om de bezoekers te helpen bij o.a. het parkeren en opstappen op de visboten.

Vincent Roofvissen.eu

Snoekspinners, Roofvissen.eu

BOA’s en Rijkswaterstaat (v.a. 14.00 uur) waren aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Bovendien waren er allerlei informatieve folders aanwezig en werden deze goed toegelicht.

Pim Roofvissen.eu

Invincible product, Roofvissen.eu

Er waren lezingen over meerval, snoeken met dood aas, succesvol vissen op zeeforel in Denemarken, trollen op grote snoek, verticalen op snoekbaars door stuk voor stuk cracks op hun “vakgebied”.

Frank Van Fliet

Demo Waterbak Roofvissen.eu

Wilde u iets weten over visreizen al of niet georganiseerd, snoeken in Canada, over het vissen op zeebaars, zeeforel, meerval, snoeken, snoekbaars, roofblei en baars in Nederland, het zelf maken van diverse soorten kunstaas, diepte meters, visboten, kajaks, bellyboten, diverse soorten kunstaas, vissen vanaf een trapkano of visboot met een visgids, het vissen in de buurt van Gouda of het vissen in Denemarken; het was er allemaal. Onder het genot van een hapje en/of drankje werd er volop verteld en ervaringen uitgewisseld.

Bas

StreetRunner Roofvissen.eu

Lureparts

Op het water kon u meevaren op meer dan volledig uitgeruste visboten van zeer bekende sportvissers, waarop de meest geavanceerde apparatuur geïnstalleerd was. Er was zelfs een primeur boot aanwezig: de Sonar 360 van Humminbird en de I-pilot link van Minn Kota. Hiervan is er nog maar 1 in Europa…..en afgelopen zaterdag dus in Gouda! Bovendien waren er trapkano’s en een bellyboat aanwezig, die je zelf kon uitproberen. Helaas kon de boot van Rijkswaterstaat niet onder de brug door en konden de bezoekers deze snelle en goed voor hun taak uitgeruste boot niet bewonderen. Gelukkig was er wel een goed uitgeruste boot van de BOA’s aanwezig.

BFT Derkbaits

Beurs Gouda

Er was een badkuip en een glazen bak aanwezig waar diverse soorten technieken en kunstaas werden gedemonstreerd. In de groots opgezette tweede hands hengelsportbeurs was voor iedere sportvisser wel iets te vinden. Regelmatige goed gesponsorde tombola’s zorgden voor de nodige spanning, er waren immers bijzondere prijzen te winnen, zoals bijvoorbeeld, allerlei soorten kunstaas, workshops, dobbers, tassen, WII pakketten, lidmaatschappen van hengelsportverenigingen, abonnementen op visbladen, kisten met groenten en/of appels, vistangen, visdraad, viskleding, diverse waardebonnen van sportvis ondernemingen van soms wel vijftig en zelfs honderd euro. Voor de jonge aspirant sportvissers werden er regelmatig wat T-shirts (maatje S) uitgedeeld door de organiserende visvereniging.

invincible lamiglas

Mick Rutger

De organisatie is nu al weer bezig met plannen voor volgend jaar. Eén ding is zeker: het moet wederom nog groter, nog interessanter, maar zeker niet ten koste van de gezelligheid

Rocky Jeffrey Ron

Mvg,

Ron Smits