Mercury Days 2016

Mercury Days 2016: Mercury behind you, the world before you.

Na het grote succes van de Mercury Days 2015, kondigen we met enthousiasme en trots, de 2016 editie aan. Dit jaar vindt het event plaats op zaterdag 10 en zondag 11 september 2016 in Tolkamer (Gelderland, Nederland).

Mercury days Roofvissen.eu

Tijdens dit 2-daags evenement worden meer dan 40 boten en tot 3000 bezoekers verwacht. Bezoekers die Mercury een warm hart toedragen en samen met ons een leuke dag op en aan het water willen doorbrengen. Ter plaatse worden er allerlei activiteiten en attracties voorzien voor jong en oud. Ontdek en test op de Mercury Days de beste producten uit de watersport.

Roofvisweb

De Mercury Days: Een ideaal moment om gelijkgezinden te treffen, ervaringen uit te wisselen, informatie te verzamelen, andere boten te testen of gewoon van de zon te genieten.

Voor ons Vissers is er echt van alles te beleven klik snel op deze link naar de site van Frank om echt alles over deze geweldige dag te weten te komen. En kijk wie er allemaal aanwezig zijn van de roofvis cracks!

Roofvisweb: MERCURY DAYS 2016 Spectaculair watersportevenement – óók voor sportvissers!

Ook voor onze duitse vrienden: Raubfischweb

Het orginele persbericht vanuit Mercury zelf vindt u door op deze afbeelding te klikken:
Ook kunt u zich hier opgeven:

 

NL_Mercury-Days-2016_Web-banner_250x250_JPEG

 

Een bezoek aan de Mercury Days 2016, staat garant voor een onvergetelijke ervaring, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je hele familie en je vrienden. Onder het genot van een drankje, een onspannen sfeer en een barbeque kun je onze producten leren kennen door ermee te varen.

LET OP: Er worden maximaal 3.000 entreetickets verstrekt.

Voor uw gratis entreeticket en meer informatie, kijk op: www.mercurydays.com

Laat je verrassen en bezoek ons!