EASTFIELD LURES

Het vissen met grote shads op snoek is tegenwoordig niet meer weg te denken in de hedendaagse roofvisserij.  Vooral het werpen met grote shads gevist met de zogenaamde “shallow rigs” is aan een opmars bezig en niet voor niks. Een ondiep geviste waggelende shad is gewoon……… onweerstaanbaar!

Snoekspinners.nl is sinds kort voor Nederland de exclusieve dealer geworden van Eastfield Lures.
Een Zweeds topproduct, die in het thuisland zelf
  in korte tijd mateloos populair is geraakt.
Niet alleen vanwege uitstekende look & feel, maar vooral vanwege de
 gave actie én vangkracht.
Menig Zweedse dame is al gevallen voor de fraaie shads van Eastfield met namen als Wingman en Wingman Curly. En binnenkort mogen dus ook de Nederlandse snoekdames nader kennismaken met Eastfield Lures!

Alle shads van Eastfiel Lures worden volledig handgemaakt in eigen beheer met oog voor detail en dat spat er in alles van af!
Een fair Europees product, waarvan de herkomst volledig bekend is, de arbeidsomstandigheden worden gerespecteerd en niemand wordt uitgebuit!

 

Naar eigen voorkeur vis je de Wingman of Wingman Curly werpend, onverzwaard en dus ondiep over plantenbedden of zwaarder om diepere waterlagen af te vissen of trollend om je stek snel te verkennen of af te vissen.
Alle Wingmans hebben van nature een rustig kantelende actie, die ook bij hoge of lage snelheid behouden blijft. De Wingman curly, voegt hier de wapperende staart aan toe!
Onweerstaanbaar en sta niet raar te kijken als vriend baars of snoekbaars zich ook eens meldt!

Enfin, bekijk zelf maar eens de volgende link:

Benieuwd naar de live actie? Check dan de link: https://www.youtube.com/watch?v=_47iUABDIXM

 

 

Snoekspinners.nl start met het opnemen van de Wingman downsizer (17cm, 45gram), Wingman (21cm, 75gram) en Wingman Curly (23cm, 77gram) in 6 verschillende kleurstellingen en in prijzen variërend van € 7,95 tot € 9,95. Naar eigen voorkeur kun je de shads voorzien van screw jigheads in gewichten naar eigen inzicht en voorzien van een stinger van 1 of 2 dreggen.

 

Vanaf de start van het nieuwe roofvisseizoen 2017/2018 verkrijgbaar in de webshop van www.snoekspinners.nl! Nieuwsgierig geworden?
Like dan de Facebookpagina’s van Snoekspinners.nl en/of Roofvissen.EU en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Liever even persoonlijk contact?
Bevraag dan Rutger Sellies van Roofvissen.EU en Jarno Dingerink van Snoekspinners.nl naar hun eigen ervaringen.